Inside-out opleidingsdag

Wil jij in 1 dag je persoonlijke geluksrekening een boost geven? Geloof je dat je leven eenvoudiger en gemakkelijker kan en mag? Via 3 eenvoudige principes begeleid ik je naar meer IN – zicht.

Wees welkom!

30 November 2019 van 10 tot 16 uur 

WORKSHOPDAG voor COACHES, TRAINERS, INSPIRATORS, LEERKRACHTEN … Kortom mensen die mensen begeleiden…. 

“een moeiteloos  leven is bereikbaar in een handomdraai”

Samson zong het vroeger al: Als je bang bent in het donker moet je fluiten. Deze tijdelijke tip hebben we allemaal weleens uitgeprobeerd, zonder werkelijk door te hebben dat het eigenlijk wel werkt. Niet? 

Tegenwoordig is er voor alles wel een methode te vinden in onze drukke maatschappij. Wanneer we iets willen ondernemen delen we dit graag met mensen die we graag zien. Vaak ontploffen de (on)gevraagde meningen als een boemerang in ons gezicht. 

“Zou je dat wel doen? Waar begin je nu aan? Wat maakt dat je daarmee bezig wilt zijn? Dat zie ik je nu echt nooit doen.” De (vaak onopgemerkte) gedachtentrein tussen mensen begint.  

Er was een tijd dat ik zelf ook vol goede moed aan iets begon. De zoveelste cursus, training of boek werd bestudeerd. Ik denk dat er slechts weinige methoden zijn die ik niet uitgeprobeerd heb. Ik bespaar je de opsomming. 

Het koste me extra moeite en veel analytisch denkwerk dat vermeden kon worden. Ik botste op een beschrijving hoe het menselijk systeem in elkaar zit. Geen voorschrift of zoveelste: We doen maar wat, maar een werkelijke beschrijving

 • Heb jij genoeg van het zoeken naar de juiste methode?
  Wil je meer uit je leven halen dan wat er nu uitkomt? 
 • Ben je van om plan om dit keer je boek eens echt af te gaan schrijven? 
 • Wil je weten hoe je nu exact kunt gaan loslaten? 
 • Ben je fan van het begeleiden van mensen en inspireer jij graag met je verhaal? 
 • Heb je altijd al in een oordeelloos leven geloofd, maar verlies je jezelf in afleidingen die er niet toe doen? 

Dankzij het doorzien van deze methodeloze methode werd mijn leven weliswaar lichter en konden magische veranderingen tot stand komen. Mogelijkheden ontstaan in een helder moment zonder dat je er in wezen iets voor moet doen. 

Omdat niets toevallig is en omdat ik werkelijk geloof dat het leven voor iedereen gemakkelijker kan bied ik deze eendaagse dagtraining aan voor iedereen die werkt met mensen. Ik breng je een introductie op een Ellenmanier waarin de inzichten als vanzelf op je pad gaan komen. Samen gaan we kijken in de richting van een positief gevoel. 

Na deze dag stap je buiten met een: “WAUW, dit moet ik vertellen aan mijn eigen cliënteel – gevoel”. Je leert: 

 • De gouden regel hoe dingen te creëren
 • Hoe je jezelf en al je belemmeren uit de weg gaat
 • 3 principes die al bestonden voor de Big Bang theorie
 • Waarom je eigen: “Ik zie geen weg vanwaar ik nu sta tot waar ik naartoe wil gaan” en dat van je klanten je geen meer klanten en meer mond – aan – mond reclame bezorgt. 
 • Dat er meer is in het leven dan het persoonlijke verhaal waar je nu in vastzit
 • Het doorprikken van de stresskip en de angsthaas

De volledige opleidingsdag inclusief werkboek, eten, drinken, fruit en koek (en het schoolreisgevoel, maar dan zonder rugzak) kosten je 149 euro. Als basis krijg je de gelukskaartjes en de 52 gelukstips voor meer innerlijk geluk cadeau. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je inschrijving is volledig in orde na overschrijving op volgend rekeningnummer:

BE38 7310 4717 1172

Ik kijk er alleszins heel erg naar uit om samen met jou te genieten van een ontspannende, inspirerende dag!

Tot dan,

Liefs

Ellen Somers

Datum en uur: zaterdag 30 November van  10.00 – 16.00

Investering voor deelname: € 99 incl. BTW

Plaats: Veldstraat 321 te Brasschaat

Inspirator van de dag: Ellen Somers

Aantal Deelnemers: max. 8 deelnemers

Schrijf vandaag in

Goedgekeurd voor een leven van algemeen geluk

Via mijn eigen persoonlijke werkmethode bied ik je een gemakkelijke manier aan om het volgende te bereiken

N

De gouden regel hou dingen te creëren

N

Hoe je jezelf en al je belemmeren uit de weg gaat

N

3 principes die al bestonden voor de big bang

N

Dat er meer in het leven is dan het persoonlijk verhaal waar je nu in vastzit

N

Het doorprikken van de stresskip en de angsthaas

N

Waarom je eigen:"Ik zie geen weg vanwaar ik nu sta tot waar ik naartoe wil gaan" en dat van je klanten, je geen meer klanten en meer mond-aan-mond reclame bezorgt

Schrijf vandaag in. Satisfaction Guaranteed

Ik garandeer je dat na deze cursus, als jij je ervoor inzet, je leven nooit meer hetzelfde zal zijn!